Онлайн-страхування: як це працює

Онлайн-страхування: як це працює

Принципи роботи онлайн-страхування

Український ринок страхування сьогодні досить різноманітний, і продовжує розвиватися. Можна оформити поліс на нерухомість або транспортний засіб, застрахувати життя і здоров’я. При цьому необов’язково шукати найближчий офіс СК: процедура спрощена, і проводиться в режимі онлайн. Читайте нижче, як оформити таку страховку, і скільки коштує послуга.

Просто, швидко, безпечно

Онлайн процедура була розроблена для економії часу клієнтів, а також з метою мінімізації контактів. Вона повністю відповідає вимогам дотримання адаптивного і жорсткого карантину.

Вам не доведеться записуватися заздалегідь або стояти в живій черзі, їхати через півміста і витрачати масу часу. Для оформлення страховки потрібно лише надійне інтернет-підключення і 5-10 вільних хвилин.

Онлайн-оформлення страхового поліса: що це таке, і як працює?

Завдяки нашому інтернет-магазину страхування – це проста і зручна процедура, для якої не потрібно створювати особистий кабінет і придумувати пароль. Для початку зайдіть на наш сайт і оберіть відповідний вид страхового поліса з меню.

«Страховка-24» гарантує повну конфіденційність. Всі ваші дані, необхідні для заповнення документа, знаходяться під надійним захистом, не підлягають розголошенню, і не передаються третім особам. Процедура доступна для всіх жителів України.

Страховка від нещасних випадків для спортсменів

Дозволяє убезпечити себе і своїх близьких від нещасних випадків в звичайному житті або під час занять спортом, заздалегідь потурбувавшись про фінансову компенсацію на лікування та реабілітацію. Сума страхового покриття визначається індивідуально. Віртуальний калькулятор допоможе розрахувати точну величину страхового внеску. Після розрахунку просто заповніть ваші дані і виконайте оплату, відразу після цього отримаєте електронний страховий поліс на вказану адресу електронної пошти. Така електронна страховка діє так само, як і договір страхування в паперовому вигляді.

Для поїздок і подорожей

Поліпшення епідеміологічної ситуації та зниження кількості захворілих – передумови відкриття кордонів між країнами. Перш, ніж планувати відрядження або відпочинок за кордоном, рекомендуємо оформити туристичний страховий поліс на випадок непередбачених ситуацій.

Весь процес забере 5-10 хвилин. Приблизна вартість страховки (з розрахунку на 20 днів перебування в Шенгенській зоні) складе всього 8 євро. При цьому максимальна сума страхового покриття складає 30 тис євро.

Коротке резюме

Онлайн-страхування “Страховка-24» – це вигідний інтернет-сервіс, доступний у форматі 24/7 кожному українцю. Це корисна послуга для тих, хто звик чітко планувати своє життя і бюджет, прораховуючи наперед можливі ризики, а не покладатися на волю випадку і везіння.

Оформлення страхового поліса в режимі онлайн – це відмінна можливість заощадити гроші, отримавши 10% -ну знижку, і ваш час.

Обирайте компанію «Страховка-24», яка активно розвиває і просуває свої онлайн-сервіси. Це надійний партнер, що постійно відслідковує світові тренди в сфері страхування, і вибирає кращі з них.

Корисні посилання

Підписатися на новини

Підпишіться на наші останні новини та статті. Ми не надсилатимемо вам спаму.

Copyright © 2024. Всі права захищені.